Ted van Lieshout en Sieb Posthuma, Koekjes!

January 31st, 2010

Koekje erbij?


Bol.com
(alleen nog tweedehands verkrijgbaar)

Prachtig, deze samenwerking tussen twee gelauwerde kinderboekenschrijvers/tekenaars. Het verhaal in dichtvorm is zowel een optel- als aftrekvers, van acht koekjes en kabouters tot nul koekjes en vijftien kinderen, met een verrassend einde. De plaatjes erbij zijn grappig en kleurig. Natuurlijk eet je samen met je peuter/kleuter een koekje tijdens het voorlezen van dit speciaal voor de kinderboekenweek gemaakte boek. Ted van Lieshout en Sieb Posthuma, Koekjes! (2009, Stichting CPNB Kinderboekenweek, ISBN 9789059650947). Prenten/voorleesboek. Koekjes! Ted van Lieshout en Sieb Postuma

Tags: ,

Leave a Reply


Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: