Karin Luiten, Lekker opscheppen!

January 31st, 2010

Uitstekend kinderkookboek, óók voor volwassenen!


Bol.com
Amazon.de
(geen verzendkosten)

Aantrekkelijk en grappig geïllustreerd boekje, waaruit kinderen echt leren koken.  De recepten zijn zeker niet kinderachtig: zelf soesjes bakken, loempia’s maken, spiesjes met lamsgehakt, mosselen en eigengemaakte vissticks, alles gelardeerd met interessante weetjes en variatietips ‘voor grote mensen’ (maar ook voor avontuurlijke kinderkoks). Er staan ook basisrecepten in, voor aardappelen, rijst, pasta en brood. Het mag dan een kookboek voor kinderen zijn,  maar het is een goed boekje voor beginners van alle leeftijden.
Karin Luiten, Lekker opscheppen! (2009, Ploegsma b.v., Amsterdam, ISBN 9789021667485). Vanaf 10 jaar.

Tags: ,

Leave a Reply


Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: